Echipamente

Echipamente pentru antrenament - destinate practicanților de karate. Perne de antrenament, palmare cu diferite forme constructive, saci de box din materiale foarte rezistente. Este o ofertă diversă ce se pliază pe solicitările din dojoș

Aceste echipamente vă ajută să vă îmbunătățiți performanțele!

Echipamente Exista 13 produse.

Subcategorii

 • Palmare

  Palmare pentru karate utilizate în antrenamentele de performață. Palmare clasice, palmare duble, palmare curbe, toate vă ajută în drumul parcurs în dojo pentru transformarea într-un campion. Sunt palmare ce se potrivesc perfect pe mână, absorb șocul loviturilor și sunt extrem de ușor de utilizat.

  Budo Best confecționează palmare din piele naturală și din piele artificială.

  Deveniți campion cu echipamentele Budo Best!

 • Perne antrenament

  Perne de antrenament pentru dezvoltarea calităților specifice în practicarea karate-ului. Sunt perne cu diferite forme, sisteme de prindere speciale, perne de antrenament confecționate din piele naturala, piele artificială sau perne de antrenament fabricate din polyplan.

  Șocul loviturilor este preluat de burelele absorbant de densitate medie aflat în interiorul pernelor Budo Best.

  Formele pernelor variază de la planeitate la perne de formaă curbă. Sunt perne de antrenament ușor de ținut în diferite poziții adaptabile în antrenamentul practicanților de karate fie ca vizează un antrenament de forță sau unul de viteză.

  Budo Best vă ajută să ajungeți pe primul loc!

 • Tatami Karate

  Tatami sunt saltele de karate reversibile cu sistem de prindere tip ”puzzle” (margini zimțate) confectionate din EVA (un co-polimer din etilenă și vinil acetat).  Acest material utilizat la confectionarea de tatami - saltele de karate este antiderapant, protejeaza împotriva șocurilor bruște, rezistent la umiditate, este antibacterian, rezistent la ulei, antistatic, netoxic, ecologic.

 • Genti echipament

  Genti pentru echipament sportiv.

  Un auxiliar indispensabil pentru a transporta uniformele, diferitele protectii si aparate de antrenament. Sunt confecționate din materiale textile sau piele artificială. Robuste, cu un design excelent, rezistente și încăpătoare, gențile de echipament oferite de „Mănuși Karate” sunt o ofertă excelentă!

 • Saci de box

  Saci de box pentru antrenamentul de karate. Sacii de box sunt confecționați din piele, piele artificială sau polyplan. Cea mai bună calitate pentru echipamente accesibile oricui! Nu utilizați mănuși karate în antrenamentul la sac. Folosiți doar mânuși de sac pentr acest antrenament.

 • Îngreunări

  Îngreunările de antrenament sunt dispozitive extrem de simple și eficiente pentru îmbunătățirea performanțelor fizice și tehnice în antrenamentul de karate. Se pot atașa de mâini și de picioare.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 13 de articole
Se afişează 1-12 din 13 de articole