Protecții

Protecții pentru practicarea tuturor stilurilor de karate. Protecții pentru tibie, protecții pentru piept, protecții genitale, protecții dentare.

Protecții Exista 23 produse.

Subcategorii

 • Tibiere

  Tibiere pentru karate. Sunt tibiere specifice competițiilor și antrenamentelor practicanților de karate. De la modelele minimaliste tip tibiere ciorap pentru karate la modelel respectând standardele WKF (Worl Karate Federation) puteți să vă protejați utilizând produsele Budo Best.

  În realizarea tibierelor pentru karate Budo Best utilizează doar tehnologie avansată ce implică folosirea de materiale ce absorb șocul, protejează impotriva transpirației abundente și în același timp sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

  Devenți campion împreună cu Budo Best!

 • Protectii dentare

  Protecții dentare pentru karate. Protecțiile dentare sunt destinate protejării danturii în timpul antrenamentelor și al competițiilor de loviturile primite în zona gurii. Protecția dentară ajută la prevenirea spargerii dinților. Șocul loviturii se resimte însă un accident major este mai puțin probabil (dar nu imposibil). Aceste protecții dentare pentru karate se personalizează pentru fiecare sportiv prin introducerea în apă caldă, astfel că protecția dentară îa exact forma danturii celui ce o folosesște.

  Budo Best vă oferă protecții dentare destinate juniorilor și seniorilor. Avem o bogată ofertă cromatică.

  Budo Best vă ajută să învingeți!

 • Protectii genitale

  Protecțiile genitale au rolul de a asigura un „scut” in zonele cele mai sensibile ale sportivului, fie ca vorbim de fete sau de băieți. Aceste protecții genitale sunt în principiu confecționate dintr-o cochile de plastic îmbrăcata în pânză sau alte materiale rezistenteș cochiliile se prind de corp cu ajutorul elasticelor ce vormează împreună cu „sacul” ce conține cochilia de plastic un suspensor. Protecțiile genitale pentru fete protejeaza zona sânilor printr-un scut de plastic modelat după forma anatomica a bustului

 • Veste de protectie

  Veste de protecție pentru karate. Sunt veste de protecție pentru prcticarea karate-ului, cu fețe din pânză sau din piele artificială. În interior au un burete de densitate medie ce are rolul de a prelua forța șocului loviturii.

  Prinderea vestei de trunchi se face cu un sistem velcro, sigur și ușor de utilizat.

  Budo Best este alături de dumneavoastră în atingerea performanței!

pe pagină
Se afişează 1-12 din 23 de articole
Se afişează 1-12 din 23 de articole