Diverse

O gamă diveră de articole precum mici cadouri, zori tradiționali sau auxiliare pentru competiții. Toate la dispoziția dumneavoastra.

Cadouri pe care le puteți oferi practicanților de karate. Figurine ce reprezintă karateka, brelocuri cu diferite stiluri de karate, minikata sau alte obiecte ce vă amintesc de lumea impresionantă a artelor marțial...

O gamă diveră de articole precum mici cadouri, zori tradiționali sau auxiliare pentru competiții. Toate la dispoziția dumneavoastra.

Cadouri pe care le puteți oferi practicanților de karate. Figurine ce reprezintă karateka, brelocuri cu diferite stiluri de karate, minikata sau alte obiecte ce vă amintesc de lumea impresionantă a artelor marțiale și care pot însoți un cadou mai consistent ca de exemplu un kimono sau o centură brodată cu numele prietenului d-voastra.

„Manusi Karate” vă ajută să oferiți bucurie, încântare și șă participați la clipele de fericire ale celor de lângă d-voastra!

Mai multe

Diverse Exista 36 produse.

Subcategorii

 • Figurine

  Cadouri pentru practicanții de arte marțiale. Gasiți în această categorie figurine, miniaturi de arme, mănuși de karate sau plachete.
  Figurinele reprezintă karateka în diferite poziții de luptă. O paletă largă de figurine karateka realizate cu un deosebit bun gust și atenție pentru detaliu.

 • Brelocuri

  Brelocuri cu imagini, scrisuri și sigle din karate. Sunt brelocuri cu sistem de prindere al cheii prin inel sau carabină. Unele brelocuri sunt realizate în relief, altele au fața emailată, cu un finisaj elegant. Un excelent cadou!

 • Embleme

  Embleme diferite ce pot fi aplicate direct pe kimono sau centura. Broderii pentru cluburile de karate. Sunt ecusoane brodate cu embleme ale diferitelor stiluri, boroderii cu nume de stiluri scrise cu caractere japoneze.

  Broderii executate la cerere sau pe comanda după modelul dumneavoastră.

  Executăm și centuri brodate, personalizate. „Manuși Karate” vă oferă o largă gamă de opțiuni
  Broderiile sunt un mijloc elegant de a individualiza echipamentul dumneavoastră, de a-i îmbunătăți designul și eleganța.

 • Zori

  Zori sunt sandale plate făcute din paie de orez sau alte fibre vegetale, pânză, lemn lacuit, piele, cauciuc, materiale sintetice.

  În dojo zori se poartă între vestiar și sala de antrenament. Cei ce respectă tradiția karate-ului vor prefera întotdeauna o pereche de zori în locul unor încălțări moderne din oferta „Manusi Karate”.

 • Echipament Competiții

  Dispozitive pentru competiții. Aceste dispozitive pentru competiții sunt necesare în organizarea evenimentelor sportive specifice artelor marțiale, competițiilor de karate. „Manusi Karate” vă oferă stegulețe de arbitraj în diferite culori, dar și alte echipamente.

 • Arme Tradiționale

  Arme japoneze pentru practicarea artelor marțiale tradiționale. Artele marțiale japoneze implică uneori utilizarea armelor tradiționale precum bo, jo, iar în stilurile tradiționale okinawaiene și tonfa, nunchaku și alte arme neconvenționale. „Manusi Karate” a introdus în ofertă și aceste arme tradiționale pentru karateka grade superioare din stiluri precum Shito Ryu, Goju Okinawa dar și alte stiluri de karate.

 • Poster

  Afișe, fotografii cu fondatori de stiluri, mari practicanți de karate și de arte marțiale.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 36 de articole
Se afişează 1-12 din 36 de articole